Fòrums de TRENPASSIÓ
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Normes del fòrum: IMPORTANT LLEGIR-HO!!

Ir abajo

Normes del fòrum: IMPORTANT LLEGIR-HO!! Empty Normes del fòrum: IMPORTANT LLEGIR-HO!!

Missatge por Stadler_GTW Dc 18 Maig - 20:55

Benvolguts usuaris,

Aquí us adjuntem les normes per al normal desenvolupament del fòrum. Aquestes normes són d'obligat compliment. Per a qualsevol reclamació i suggerència només cal enviar-nos un MP (Missatge Privat) al administrador o moderador.

1 - DISPOSICIÓ GENERAL I DEFINICIONS

1.1 El fòrum de Trenpassió pertany íntegrament a la web Trenpassió (trenpassio.weebly.com).

1.2 Un usuari és una persona donada d'alta del fòrum, del qual pren part de les seves activitats que li són permeses com a tal.

1.3 L'Administrador vetllarà pel correcte funcionament del fòrum, tenint la total responsabilitat sobre el control dels usuaris i modificar tot el que sigui necessari en els fòrums.

1.4 El Moderador és un usuari designat per l'administració perquè assumeixi certes responsabilitats. El seu paper serà vetllar per el correcte desenvolupament del fòrum, mitjançant les normes establertes, així també com realitzar determinades tasques.

1.5 La llengua oficial és el català, tot i que l'usuari sempre pot canviar al castellà si té problemes amb el primer idioma ja esmentat.
 

2 - DRETS I DEURES DELS USUARIS

2.1 Els usuaris que es donin d'alta al fòrum com a usuaris, s'han de comprometre a complir i acceptar les normes.

2.2 El tema principal del fòrum és el ferrocarril, per tractar d'altres temes, es recomana fer-ho a la secció La correspondència.

2.3 En els fòrums hi ha d'haver respecte per a les opinions de la resta d'usuaris, encara que no es comparteixin opinions. En cap cas quedarà permés que s'utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfob, ni promoure activitats que són il·legals segons les lleis vigents.

2.4 Els usuaris hauran de presentar un nivell acceptable de correcció lingüística. No s'admetrà el llenguatge abreviat, del tipus utilitzat als missatges de mòbil o SMS. Tampoc està permés escriure en majúscules, considerada agressiva a la majoria de fòrums d'internet.

2.5 El fòrum disposarà d'un cercador per intentar localitzar el tema en qüestió. Per tal d'evitar duplicitats, es tancarien tots els fils que repeteixin el mateix tema.

2.6 Queda totalment prohibit la promoció i/o difusió d'activitats il·legals i/o delictives, inclosa la publicació de material gràfic. Això comportarà mesures importants de sanció de cara a l'usuari.

2.7 Qualsevol usuari podrà posar el que vulgui a la seva signatura personal, sempre i que no vagi en contra del punt 2.3 de les normes.

2.8 Es permetran enllaços web a pàgines web relacionades amb el ferrocarril i a qualsevol pàgina, sempre que aquestes pàgines no presentin continguts publicitaris i no pugui considerar-se inadequada.

2.9 Les dades personals dels usuaris són exclusivament propietat del titular. L'Administració es sotmet a la normativa vigent de protecció de dades i no publicarà mai dades personals dels participants del fòrum i no inclourà mai cap informació privada en cap llista. Els Administradors es reserven el dret d'enviar per correu electrònic als usuaris informació important o notícies exclusivament relacionades amb el fòrum, però en cap cas per fer un ús fraudulent o enviar correus "spam".

2.10 Si l'usuari no està d'acord o està molest amb allò que un altre hagi escrit, haurà d'adreçar-se via missatge privat a l'administrador o moderador del fòrum per denunciar-ho, sent l'únic mitjà possible per fer-ho, exposant la seva denúncia, queixa i/o petició.

3 - GESTIÓ I FUNCIONAMENT DEL FÒRUM

3.1 Els administradors es comprometen a mantenir el Fòrum, a fer complir les normes, a escoltar i estudiar denúncies de qualsevol usuari, i actuar sempre que hi hagi coneixement de tals fets, eliminant o editant els missatges, o imposant mesures disciplinàries.

3.2 Les opinions dels usuaris són exclusivament pròpies i privades. L'Administració no comparteix necessàriament aquestes opinions, i en cas d'haver-hi conflicte entre aquestes i les normes, es prendrien les mesures adients.

3.3 La posició oficial del fòrum quedarà reflectida al subfòrum "Avisos i Comunicats".

3.4 Els administradors podran eliminar els missatges que incompleixin les normes del fòrum.

3.5 En cas de infracció sistemàtica per part de l'usuari, aquest serà amonestat amb tres avisos i instat a corregir la seva acció i/o comportament. Si sobrepassa el tercer avís, l'Administració prendrà mesures contra l'usuari, des de l'exclusió temporal fins a l'exclusió definitiva, comportant l'expulsió de l'usuari del fòrum. L'exclusió temporal comportarà que l'usuari quedi exclòs d'accedir al fòrum i publicar missatges.
Stadler_GTW
Stadler_GTW
Admin

Nombre de missatges : 32
Data d'inscripció : 18/05/2016
Edad : 30
Ubicació : Barcelona / Cubelles

http://trenpassio.weebly.com

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum